2017. október 18., szerda

Zenész hírek a nagyvilágból 247. - Otthagyta az angol szélsőjobboldalt a zsidó neonáci, miután nyíltan felvállalta, hogy meleg

Kevin Wilshaw, brit neonáci aktivista, az Egyesült Királyságban működő Nemzeti Front alapítója, egy tévéinterjúban elmondta, hogy a saját neméhez vonzódik és otthagyja a szélsőjobboldali mozgalmat, írja a Newsweek. A férfi Channel 4 csatornában mesélt arról, hogy miért csatlakozott a neonácikhoz:
Nem volt túl sok barátom a suliban, csatlakozni akartam egy közösséghez, aminek van valamilyen célja.
Állítása szerint ő sosem vett részt erőszakos, gyűlölet-bűncselekményekben, de volt, hogy ellenkezés nélkül nézte, ahogy társai feketéket zaklatnak és aláznak meg. A saját homoszexualitását és zsidóságát sokáig nem kötötte össze a csoport nézeteivel.
A zsidókról úgy gondolkodott, mint egy "nemzetközi, arctalan csoportról", és hiába volt az anyja zsidó származású, se őt, se önmagát nem kötötte össze azzal az elképzelt csoporttal, amit gyűlölt. Wilshaw arról is beszélt, hogy nehéz lesz megtöltenie új dolgokkal az életét, hiszen az elmúlt 40 évben a szélsőjobboldali mozgalom aktív szervezésével foglalkozott.

Forrás: Index
SPF: az ő Szegedi Csanádjuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése